SearchKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Tanfolyamok és Képzések Online rendszere
Tanfolyamok és Képzések Online rendszere

Partnerek

2021 Tájodüsszeia kiállítás

A Magyar Építész Kamara Táj- és Kertépítészeti Tagozata együttműködve a Magyar Tájépítészek Szövetségével szakmai seregszemlét rendez a magyar tájépítészek 2015 utáni legjobb tervei, legjelentősebb munkái, kutatásai és legszínvonalasabb megvalósult alkotásainak bemutatása, széleskörű megismertetése, a szakma társadalmi ismertségének növelése érdekében.

Read more…Elnöki szabályok veszélyhelyzet idején (érvényes 2021.05.28-tól visszavonásig)…

» MÉK news » MÉK News

Jelenleg a Kormány – továbbra is – Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki. A 271/2021 (V.21.) Korm. rendelet a 502/2020. (XI.16.) Korm. rendelet hatályát a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló 2021. I. törvény hatályvesztéséig meghosszabbítja.

Read more…


Megjelent az Építész Közlöny májusi lapszáma!

» MÉK news » MÉK News
Kedves Olvasók, Tisztelt Kollégák!

Rohan az idő, a Közlöny szerkesztői nevében köszöntök minden Közlönyolvasót a 2021-es év immár harmadik Közlönyének megjelenése alkalmából. Bízunk abban, hogy ez az utolsó járványhelyzettel terhelt számunk, és a következő számot már felszabadultan lapozgathatják bármelyik kávézó teraszán.

Read more…


Online felmérés a Magyar Építész Kamara tagjainak és nyilvántartottjainak szakmagyako…

» MÉK news » Elnökség hírei

A Magyar Építész Kamara felmérést készített a tagjainak, nyilvántartottjainak szakmagyakorlását érintő gazdasági kérdésekről. A felmérés összeállításával a MÉK igyekezett feltérképezni a tervezési piac állapotát, a tervezési díjak alakulását, a járvány hatását a tervező cégekre, a kamarai tagokra, annak érdekében, hogy a valós piaci helyzet ismeretében tudja képviselni tagjaink érdekeit a tervezési díjakkal kapcsolatos belső szabályozásban, és a mindenki számára elfogadható gazdasági környezet kialakítását célzó Kormányzati egyeztetéseken.

Read more…


Tájékoztatás a 2021. évi küldöttgyűlés új időpontjáról

» MÉK news » Küldöttgyűlés

A Magyar Építész Kamara Elnöksége 2021. május 28-i ülésén a jelenlegi korlátozások miatt úgy döntött, hogy a június 25-ére és a szeptember 9-ére tervezett két küldöttgyűlés időpontját elhalasztja, az új, "összevont" küldöttgyűlés időpontját szeptember 30-ára  tűzi ki.

Read more…


Új szakmai online képzések a MÉK szervezésében

» News, informations - HOME » Education

A Magyar Építész Kamara Tanfolyamok és képzések Online rendszerén (https://tako.mek.hu/) keresztül eddig elérhető 5 online szakmai képzés további 2 új előadással bővült.

Read more…


Diplomadíj 2021 hirdetménye

» News, informations - HOME » Díjak, díjazottak

DIPLOMADÍJ 2021

Kedves Diplomázó Építész(mérnök), Belsőépítész – Környezettervező művész, Tájépítész(mérnök) és Településmérnök hallgatók!

A Magyar Építész Kamara (MÉK) és Tagozatai valamint a Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) közösen "Diplomadíj 2021" címmel ismételten pályázatot hirdetnek az egyetemi 10 féléves osztatlan képzésben (Msc / MA szintű), vagy az osztott, alap- és mesterképzésben (3 + 2 éves azaz Bsc / BA + Msc / MA) szinten végzett építész(mérnök), belsőépítész- környezettervező művész, táj- és kertépítész(mérnök) és településmérnök hallgatók részére.

Read more…


Továbbképzési pontok nyomon követése a MÉK e-Ügyintézési felületén

» MÉK news » MÉK News

Ezúton is tájékoztatjuk szakmagyakorlóinkat, hogy a Magyar Építész Kamara e-Ügyintézés rendszerébe (https://eugyintezes.mekon.hu/index.php?u=e-ugyintezes) belépve ellenőrizni tudják a területi építész kamara által rögzített szakmai és kötelező továbbképzéseiket, így az ötéves továbbképzési időszak alatt folyamatosan nyomon tudják követni megszerzett továbbképzési pontjaik számát.

Read more…


Köztérmegújítási Nívódíj 2021

» News, informations - HOME » Díjak, díjazottak

A Magyar Urbanisztikai Társaság és az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottság Egyesület meghirdeti a Köztérmegújítási Nívódíj 2021 nyilvános pályázatát. A Nívódíjat az arra érdemesnek talált megújult közterek nyerhetik el.

A Pályázatok beadási határideje meghosszabbításra került 2021. július 29. 14:00-ig!

A pályázat beadási határideje 2021. július 1. 12:00 óra, munkanapokon 10.00 és 14.00 óra között a MUT Titkárságán (1094 Budapest, Liliom u. 48.).

Read more…