KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Műanyag bevonatos VELUX tetőtéri ablakok 100%-ban karbantartásmentes felülettel

Műanyag bevonatos VELUX tetőtéri ablakok 100%-ban karbantartásmentes felülettel, akár 0,51 W/m2K Uw-értékkel

A poliuretán bevonatos VELUX tetőtéri ablakok felülete ellenálló, 100%-ban karbantartásmentes, fehér színének köszönhetően bármilyen környezetbe tökéletesen illik. Ajánljuk magas páraterhelésű környezetbe és az időszakos karbantartás megspórolásához egyaránt.

A fa magon kialakított felületfolytonos poliuretán bevonat extrém hosszú élettartamú felületet eredményez, energiahatékonyságát a ThermoTechnologyTM garantálja.

A legtöbb VELUX tetőtéri ablak PU bevonatos változatban is kapható. A Standard Plus háromrétegű üvegezéssel gyártott GLU ablakok Uw-értéke 1,1 W/m2K, és az ablakszárnyon körbefutó extra gumitömítéssel rendelkeznek. Ez huzatmentes épületet, fokozott légzárást és hangszigetelést biztosít.

A Premium kínálatban található GPU felnyíló-billenő ablakok akadálytalan kilátást biztosítanak, míg a VELUX INTEGRA® GGU az intelligens távvezérlés kényelmét nyújtja. Ezek Uw-értéke háromrétegű üvegezéssel mindössze 1,0 W/m2K. A speciális, kétszeres üvegezésű GGU napelemes passzívház ablak Uw-értéke pedig 0,51 W/m2K, mely a legjobb a piacon.

További információ a www.velux.hu oldalon.

Szponzorált tartalom.


Létrehozás időpontja: 2017-10-04 10:23:51
Utolsó módosítás időpontja: 2017-10-04 10:23:51
Cimkék: Velux, ablak, üveg; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 13131
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=44324